EXHIBITION DESIGN AT THE V&A FOR LONDON DESIGN WEEK

BEFORE

MOOD AND EARLY RENDERING

SOCIAL MEDIA

Instagram

Instagram

Instagram post by  @jimmyhughes_

Instagram post by @jimmyhughes_

Instagram post by @concledoc

For this exhibition, I transformed a 19th century hall and former textiles storage space at the Victoria and Albert Museum. I made the storage space exhibition-ready by outfitting storage cabinets with gold and silver insulation material and using gold mylar that referenced Wolfe’s collaborations with JPL, Nokia Bell Labs, and Project Echo. The biggest challenges of working in this space was bringing out warmth in a room with a blue ceiling (see “before” photo above) and making a storage space an exhibition space for one week with a design that wouldn’t damage the historic location.

Within the exhibition hall, I designed a sound-proof booth where users could hear Beatie Wolfe’s latest album and experience her 360 music video through a telescope outfitted with a VR headset. Visitors entered in small groups and listened to the album through vintage speakers while 1 person at a time viewed the video.

This project was a featured part of London Design Week 2018 and the LA Times Book Fair. Project details can be found here.